Linkdump — oktober 13, 2018 at 09:45

Al 50 jaar familiebedrijf manege De Prinsenstad naast de A13

by

Al 50 jaar familiebedrijf manege De Prinsenstad naast de A13 (Omroep West)

“Wie regelmatig over de A13 rijdt, kent het bedrijf ongetwijfeld. Manege De Prinsenstad. Het familiebedrijf ligt naast de snelweg bij Delft en bestaat dit jaar vijftig jaar. De manege werd opgericht door Theo Duijndam en ging in 1968 open. Duijndam senior overleed een paar jaar geleden maar zijn vier zoons en kleinkinderen hebben het bedrijf voortgezet.

Manege, pensionstalling en handelsstal. Dat is wat manege De Prinsenstad anno 2018 is. Vier zonen van Theo Duijndam leiden het bedrijf en drie kleinkinderen worden klaargestoomd om de manege over een aantal jaar over te nemen.

Het begon allemaal vijftig jaar geleden. Theo Duijndam bouwde het bedrijf van de grond toe op. Duijndam kon de grond naast de A13 krijgen, toen het land waar zijn boerderij op stond, werd onteigend. De eerste paal van De Prinsenstad ging in 1967 de grond in en een jaar later startten de eerste rijlessen.”

» lees verder op omroepwest.nl