Linkdump — augustus 18, 2018 at 10:14

Laatste keer werkzaamheden A4 richting Amsterdam

by

Laatste keer werkzaamheden A4 richting Amsterdam (Rijswijk.tv)

De A4 is weer afgesloten tot zondag 11:00 in de richting van Amsterdam. Maar deze keer voor het laatst. Ze zijn aan het werk om de Rotterdamsebaan onder de A4 aan te kunnen leggen. Dit weekend werken ze aan de laatste fase van een meerdaagse periode.

Omleiding ingesteld
De A4 is richting Amsterdam afgesloten tussen Rijswijk-Centrum en Ypenburg. Verkeer vanuit Rijswijk-Centrum richting Amsterdam is ook afgesloten en wordt lokaal omgeleid via de A20 en de A13.

Dubbele werkzaamheden
Zaterdag 18 augustus van 20.00 uur tot zondag 19 augustus 05.00 uur werken ze ook aan toerit 9 A4 richting Plaspoelpolder / Den Haag Zuid / Hoek van Holland. Verkeer richting Plaspoelpolder / Den Haag Zuid / Hoek van Holland wordt omgeleid vanaf en via de A13. Met bebording wordt verkeer vanaf de A13 omgeleid via de A4 en A12 naar af- en toerit Nootdorp. Vervolgens vervolgt het verkeer vanaf de A12 de route naar de A4.

» meer op Rijswijk.tv