Linkdump — mei 12, 2018 at 13:02

Bizar: er reed een fietser op de A13 bij Delft

by

Bizar: er reed een fietser op de A13 bij Delft (indebuurt.nl/delft/)

“Automobilisten op de A13 zullen vrijdagochtend rond 10.00 uur wel gek opgekeken hebben: plots reed er een fietser op de snelweg. Gelukkig greep de politie snel in en is er niemand gewond geraakt door de gevaarlijke actie.”

» lees verder op indebuurt.nl/delft/

2 Reacties

  1. Roel Wijnants

    Mijn dochter en haar vriendin toen ze jong waren de verdiepte Utrechtsebaan ingereden en begrepen maar niet waarom de auto’s zo toeterden. eerst dachten ze sjans te hebben totdat er een passagier het raampje opendraaide en ze ff vertelde wat ze aan het doen waren Waar ze er weer uit konden en hoe weet ik niet meer ,maar moet er tekens bij dit soort berichten weer aan terug denken.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *