Linkdump — februari 23, 2018 at 17:41

Rijkswaterstaat geeft hectometerpaaltje A13 als kraamcadeau aan kersverse ouders

by

Rijkswaterstaat geeft hectometerpaaltje A13 als kraamcadeau aan kersverse ouders (Omroep West)

“De Haagse Abora en haar man Soner hebben vrijdag een bijzonder cadeau van Rijkswaterstaat gekregen. De kersverse ouders werd een hectometerpaaltje van de A13 overhandigd. Bij die paal werd zaterdag hun dochtertje Eliz geboren.

Op de achterkant van het hectometerpaaltje heeft Rijkswaterstaat de naam van de baby gezet, met de geboortedatum erbij. ‘Wij zijn heel erg blij en voelen ons heel erg vereerd’, zegt vader Soner. ‘Zo’n cadeau krijg je niet zo gauw, denk ik.’ Het bordje krijgt een mooi plekje op de slaapkamer van Eliz. Abora: ‘Als een mooi aandenken.'”

» lees verder op omroepwest.nl