Linkdump — januari 16, 2018 at 16:52

Fikse file en ravage op A13 na klopjacht politie

by

Fikse file en ravage op A13 na klopjacht politie (Omroep West)

“Op de A4 en de A13 is dinsdagmiddag een politie-achtervolging geweest. Agenten van de landelijke politie eenheid zagen op de A4 bij Leiden een auto rijden, met een zogenoemd ‘duplo-kenteken’. Dat betekent dat het gaat om een gekopieerd kenteken van een andere auto. Toen agenten de bestuurder een stopteken gaven werd dat genegeerd en ging de automobilist er met hoge snelheid vandoor, richting Rotterdam.

Door deze capriolen kwam een andere auto op de A13 in de vangrail terecht met fikse schade tot gevolg. Deze auto moest uitwijken voor het vluchtende voertuig en crashte daardoor in de vangrail, vertelt een politiewoordvoerder aan Omroep West […]”

» lees verder op omroepwest.nl