Linkdump — november 12, 2017 at 13:53

Veel afsluitingen door aanleg Rotterdamsebaan

by

Veel afsluitingen door aanleg Rotterdamsebaan (rijswijksdagblad.nl)

“Rijswijk. Van vrijdag 17 november tot maandag 20 november, 05.00 uur is de Laan van Delfvliet afgesloten voor verkeer. De Laan van Delfvliet ligt in het knooppunt Ypenburg en heeft toe- en afritten naar de A4, de A13, Rijswijk en Ypenburg. Ook zijn toeritten 7 en 9 afgesloten. Deze toeritten komen vanaf de A4 en A13 uit op de Laan van Delfvliet. De afsluiting is nodig om werkzaamheden voor de Rotterdamsebaan uit te kunnen voeren.

De afgelopen periode is de Laan van Delfvliet in de richting van Rijswijk verbreed en is de kruising aangepast, zodat verkeer hier in de toekomst de Rotterdamsebaan op kan rijden. Ook is afrit 7 van de A13 verbreed. Tijdens de komende weekendafsluiting krijgen de Laan van Delfvliet en de toe- en afritten een nieuwe laag asfalt.”

» lees verder op rijswijksdagblad.nl