Linkdump — juni 20, 2016 at 08:35

‘Meer verkeersdoden door verslapte controles’

by

‘Meer verkeersdoden door verslapte controles’ (NOS)

“Nederland heeft van de Europese verkeersveiligheidsorganisatie een tik op de vingers gekregen. Het verkeer op de Nederlandse wegen is volgens de European Transport Safety Council (ETSC) onveiliger geworden doordat de politie minder bekeuringen uitschrijft.

Na jaren van dalingen steeg het aantal verkeersdoden in Nederland vorig jaar met 9 procent tot 621. Nederland was daarmee geen uitzondering, constateert de ETSC: in maar liefst 22 van de 32 onderzochte landen kwamen meer mensen om in het verkeer […]”

» lees verder op nos.nl

One Comment

  1. Bollocks, ik denk dat er meer slachtoffers vallen in het verkeer doordat mensen bezig zijn met andere dingen achter het stuur dan het besturen van hun voertuig. Gisteren nog “live” gezien op de A13 dat appen achter het stuur en bijna alle 3 de banen nodig hebben tijdens die activiteit erg populair is.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *