Linkdump — juni 6, 2016 at 09:34

Knooppunt Gouwe gevaarlijkste stukje snelweg in de regio

by

Knooppunt Gouwe gevaarlijkste stukje snelweg in de regio (Omroep West)

“Het knooppunt Gouwe in de A12 was vorig jaar het gevaarlijkste stuk snelweg in onze regio. Op de vijf kilometer tussen de hectometerpalen 25,0 en 29,9 gebeurden in 2015 91 ongelukken. In 2010 waren dat er nog 80. Op alle snelwegen in de regio gebeurden vorig jaar bijna 1.100 ongevallen.”

» lees verder op omroepwest.nl

One Comment

  1. Klopt helemaal. Vaak staat het verkeer de A20 op zo goed als stil terwijl het rechtdoorgaande verkeer naar Den Haag er met 70+ aan voorbij raast (terwijl 70 de maximum snelheid is op dat moment). En dan de mensen die op het laatste moment willen invoegen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *