Linkdump — januari 20, 2016 at 19:13

Dagelijks 30.000 auto’s minder op A13

by

Dagelijks 30.000 auto’s minder op A13 (ad.nl)

Het aantal auto’s en vrachtwagens op de A13 tussen Rotterdam en Den Haag is dankzij de nieuwe A4 met 20 procent gedaald. Dat blijkt uit de eerste cijfers van Rijkswaterstaat. De ANWB bevestigt het effect: ,,Het gaat de goede kant op.”
Veel automobilisten op de Rotterdamse ring merkten het de afgelopen weken al: op de A13 staan bijna geen files meer. Voor het eerst brengt Rijkswaterstaat nu cijfers naar buiten die bevestigen dat de aanleg van de nieuwe verbinding tussen Delft en Schiedam heeft gezorgd voor veel minder verkeer op de A13, ooit een van de drukste wegen van Nederland.

» lees verder op ad.nl

2 Reacties

  1. Gefeliciteerd!

  2. het is te hopen, dat de afname van verkeer op de A13 blijft, ook als het te druk gaat wordenop de A4.
    En dat madame schultz ,van de 80km zone afblijft,’
    Want dit werkt en de luchtkwaliteit is natuurlijk ook met
    het huidige verkeer op de A13 ,SLECHT!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *