Linkdump — december 20, 2015 at 09:53

Achtervolging op A13 eindigt in crash bij Zoetermeer

by

Gestolen auto crasht in Zoetermeer, twee verdachten aangehouden (politie.nl)

“Agenten van de Landelijke Eenheid zetten zaterdag 19 december omstreeks 04.45 uur op de A13, ter hoogte van Ruyven, de achtervolging in nadat een personenauto een stopteken negeerde en er vervolgens met hoge snelheid vandoor ging. De bestuurder verloor in Zoetermeer de macht over het stuur en kwam tegen de vangrail tot stilstand.

De auto viel op omdat deze op de parkeerplaats langs de A13 in Ruyven met gedoofde lichten wegreed. De bestuurder van het voertuig reageerde niet op het stopteken en het zwaailicht van de politie, maar ging er met zeer hoge snelheid vandoor. Hierop zetten agenten van de Landelijke Eenheid de achtervolging in over de A13 en vervolgens over de A12 richting Zoetermeer. De verdachte haalde hierbij snelheden van 220 km per uur.”

» Lees verder op politie.nl