Linkdump — november 25, 2015 at 09:07

‘Slecht nieuws voor de A13’

by

Schultz: ‘A4 midden Delfland iets vertraagd’ (VID)

“Minister Schultz van Verkeer heeft gisteren in de Tweede Kamer aangegeven dat de openstelling van de 7 kilometer snelweg tussen Delft en Schiedam mogelijk iets wordt vertraagd. Daar waar eerst 18 december werd genoemd als datum van openstelling, spreekt de minister nu van rond de jaarwisseling: ‘Het kan ook begin volgend jaar zijn.”

De tunnel in de A4 heeft te kampen met grondwaterproblemen: er moet veel meer water worden weggepompt dan vooraf gecalculeerd. Het Hoogheemraadschap moet daarvoor toestemming geven, maar dat zit in zijn maag met bewoners de aangeven dat ze door de grote grondwateronttrekking last hebben van scheuren in hun huis.”

» lees verder op vid.nl