Linkdump — november 13, 2015 at 16:30

Altijd slapen met oordoppen in door drukke A13

by

Altijd slapen met oordoppen in door drukke A13 (ad.nl)

” Amper een jaar na de oplevering van de eerste woningen in de nieuwbouwwijk De Entree in Rotterdam-Overschie, pal naast de drukke A13, willen meerdere bewoners alweer weg. Sommigen van hen kunnen niet slapen, anderen maken zich zorgen om de fijnstof. Maar er zijn ook tevreden kopers. ‘Je weet waar je aan begint’.

De bouw van de eengezinswoningen in jaren ’30-stijl vlakbij het Kleinpolderplein was van begin af aan erg omstreden. Actiegroepen waren fel tegen vanwege de gezondheidsrisico’s voor bewoners. Sommige huizen staan op 100 meter afstand van de snelweg. Maar volgens bouwer Woonstad voldeed alles aan de normen die hiervoor gelden.

» lees verder op ad.nl