Linkdump — september 23, 2015 at 23:26

‘Veel mensen boos over aanleg A13-A16’

by

‘Veel mensen boos over aanleg A13-A16’ (Telegraaf)

“Veel omwonenden maken zich kwaad over de verbindingsweg tussen de A13 en de A16 bij Rotterdam die minister Melanie Schultz (Infrastructuur) wil aanleggen. Het Rotterdamse GroenLinks-raadslid Arno Bonte maakt dat woensdag op uit het feit dat de petitie A13A16NoWay die hij op poten heeft gezet, in minder dan een dag tijd al meer dan honderd keer is getekend en ruim 1400 likes heeft op Facebook.”

» lees verder op telegraaf.nl

One Comment

  1. G.D.J.E.Ouwehand

    Zonde van de natuur en rust voor Rotterdammers, met waarschijnlijk slechts een marginale tijdwinst. De filles verplaatsen/verspeiden zich slechts. Een beter gebruik van “rijspreidng” van transport en personen zou het probleem eveneens en waarschijnlijk nog effectiever oplossen. maar daar moet je uiteraard wel over nadenken en de uitdaging voor een dergelijke oplossing aan gaan.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *