Linkdump — september 23, 2015 at 09:43

Schultz gaat door met verbindingsweg A13/A16

by

Schultz gaat door met verbindingsweg A13/A16 (RTV Rijnmond)

“Minister Schultz (Infrastructuur) heeft geen geld meer voor extra aanpassingen aan de verbindingsweg A13/A16. Dat heeft ze dinsdag gezegd tegen RTV Rijnmond. Schultz gaat door met de aanleg van de weg. Partijen kunnen nog met verbeterpunten komen, maar die mogen geen geld kosten: “Op een gegeven moment is de pot gewoon leeg.”

De route voor de verbindingsweg tussen de A13 en A16 is in 2012 vastgesteld. Sindsdien is gesproken, onder meer met gemeenten en omwonenden, over de gevolgen ervan en over de noodzakelijke aanpassingen om de overlast te beperken. Volgens Schultz hebben tussentijdse verbeteringen in totaal al 165 miljoen euro gekost.”

» lees verder op rijnmond.nl