Linkdump — september 15, 2015 at 22:17

‘Slechts’ 15 miljoen extra voor snelweg A13/A16

by

‘Slechts’ 15 miljoen extra voor snelweg A13/A16 (RTV Rijnmond)

“Volgens Reinier de Jong van Leefbaar Rotterdam heeft de minister de belangrijkste eisen van de gemeente Rotterdam niet ingewilligd: “Het is een snoepje uit de snoepzak om het nog een beetje te laten smaken. Maar ze neemt ons opnieuw niet serieus.”

”We zijn voor die verbindingsweg, maar op deze manier creëren we een tweede Overschie. En dan laat ze ook nog doorschemeren dat ze de plannen gewoon doorzet. De gemeenten Rotterdam en Lansingerland worden gegijzeld op deze manier”, aldus De Jong.”

» lees het hele artikel op rijnmond.nl

One Comment

  1. Superstil asfalt: “Met het zogenoemde dubbellaags-ZOAB-fijn zouden de geluidsschermen langs de omstreden autoroute twee meter lager kunnen worden.” – http://www.ad.nl/ad/nl/1038/Rotterdam/article/detail/3987451/2015/04/29/Superstil-asfalt-moet-A13-16-herrievrij-maken.dhtml

    Volgens mij is het plaatsen van bomen beter qua geluidsdemping (diffusie en massa versus een geluidscherm dat natuurlijk een groot reflectiescherm is!) en om de luchtvervuiling ietwat in te perken.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *