Linkdump — juni 7, 2015 at 15:37

“geen lelijke dozen van bedrijven meer bouwen naast de A13”

by

Burgemeesters Rotterdam en Den Haag: ‘Handen af van Midden-Delfland’ (Omroep West)

Handen af van Midden-Delfland. Die boodschap verkondigden de Haagse burgemeester Jozias van Aartsen en zijn Rotterdamse collega Ahmed Aboutaleb zaterdagmiddag tijdens een debat over de relatie tussen het groene gebied en de omliggende steden.

Aboutaleb verklaarde daarbij dat ‘de handen moeten worden afgehakt van iedereen die aan het gebied wil komen’. Van Aartsen zei dat Midden-Delfland moet blijven zoals het nu is: ‘Met veel ruimte voor landbouw en recreatie. Een soort landschapstheater tussen twee steden. Als groene long is het gebied van groot belang. Dit gebied moet blijven zoals het is.’

» lees meer op omroepwest.nl