Doe mee aan de Bijeenkomst Rijgedrag A13/A20!

by

Bijeenkomst Rijgedrag A13-A20-vierkant

Op donderdag 21 mei 2015 organiseert De Verkeersonderneming (www.verkeersonderneming.nl) samen met A13nu (www.a13.nu) een bijeenkomst voor het uitwisselen van ideeën over rijgedrag om zo tot nieuwe ideeën te komen over hoe files ontstaan en hoe deze voorkomen kunnen worden. Wij zijn op zoek naar een aantal personen die willen deelnemen aan deze bijeenkomst.

De bijeenkomst begint om 17.00 uur en eindigt om 21.00 uur, inclusief gratis maaltijd en drankjes. De bijeenkomst zal in de regio A13/A20 plaatsvinden. Locatie: Regardz, Airport Hotel Rotterdam, Vliegveldweg 59-61, 3043 NT Rotterdam.

Maak je als automobilist regelmatig gebruik van de A13/A20, vul dan onderstaand formulier in, ook als je niet aanwezig kunt of wilt zijn bij de bijeenkomst.

Mocht onderstaand formulier niet zichtbaar zijn, gebruik dan deze link →