Linkdump — februari 26, 2015 at 08:30

Mrb-kwestie oldtimers vandaag voor de rechter

by

Mrb-kwestie oldtimers vandaag voor de rechter (Autoweek)

“…De zaak die vandaag behandeld wordt in de rechtbank gaat over oldtimers met benzinemotor van vóór bouwjaar 1987. De individuele zaak van Arjen Lenoir met zijn BMW 535i uit 1985 (foto’s) vertegenwoordigt de betreffende groepen oldtimer-eigenaren.

“De groep oldtimers met een benzinemotor die ouder zijn dan 1987 is met 85 procent veruit de grootste groep die de dupe is geworden van de aangepaste mrb-regels. De zwaarste getroffenen zijn echter de eigenaren van oldtimers op lpg en diesel, waarvan de mrb veel hoger is dan van benzine-auto’s”, aldus Wouter van Embden van Stichting Autobelangen en Vrijstellingoldtimer.nl…”

» lees het hele artikel op autoweek.nl