Linkdump — februari 25, 2015 at 16:52

Moeten we die weg nog wel willen?

by

Moeten we die weg nog wel willen? (De Weekkrant)

“De nieuwe rijksweg A13/16 niet horen, zien of ruiken? Nul-saldo zoals afgesproken in de gemeenteraden van Lansingerland en Rotterdam? Niets ervan. Rijkswaterstaat en de Metropoolregio maakten vorige week bekend dat tienduizenden omwonenden toch extra herrie gaan ondervinden.

De geluiden om de A13/16 helemaal maar niet meer aan te leggen zwellen aan. Zeker na de mededeling dat de doelstelling op het gebied van geluid niet wordt gehaald. Projectdirecteur Jan Slager van Rijkswaterstaat en Jan Willem Immerzeel, directeur verkeer van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag toonden dat vorige week aan. De geluidsoverschrijding kan oplopen tot 3 decibel. Het Rotterdamse raadslid Arno Bonte (GroenLinks) was uitgesproken. “De minister moet aan onze eisen voldoen. En als dat ze niet doet, moeten we dan als Rotterdam die weg nog wel willen?’’ “

» lees verder op deweekkrant.nl