Zonnepanelen waar je overheen kunt rijden, lopen en parkeren [video]

by

Interstate_at_DuskOp Indiegogo was het een zeer succesvol crowdfunding project dat voor meer dan 100% gefinancierd werd, 179% om precies te zijn, goed voor 1.786.163 dollar: Solar Roadways. Zonnepanelen waar je overheen kunt rijden, parkeren en lopen.

En ja, sneeuw zou er gewoon op smelten. En dankzij deze panelen zouden broeikasgassen met 75 procent teruggedrongen worden.

Hier de originele wervingsvideo:

En hier eentje met een hoog over the top gehalte:

Binnenkort ook in Nederland?

One Comment

  1. Roel Wijnants

    Zijn ze rijkelijk laat mee Deze mogelijkheid had al veel eerder gebruikt moeten worden. ze hebben eindelijk een soort glow in the dark system voor de belijning langs de weg. maar verder is het mager gesteld.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *