Linkdump — januari 22, 2014 at 21:28

Schultz gaat vergiftiging omwonenden A13 en A10-West beter motiveren

by

Schultz gaat vergiftiging omwonenden A13 en A10-West beter motiveren (Krapuul.nl)

…Je vraagt je als weldenkend mens toch af: zitten er nou zulke sukkels en sloddervossen bij het ministerie van Verkeer dat ze zo’n berekeningetje niet kunnen maken, dat ze maar één controlepunt hebben ingebouwd en hele flatgebouwen vergeten mee te nemen en zo ja, waarom worden die domkoppen dan niet onmiddellijk ontslagen…

One Comment

  1. Het is toch zo, dat ons recht zegt, dat misdaad bestraft moet worden?
    Hoe kan het dan zijn, dat schultz en haar departement, verkeer,ongestaft, (duidelijk bewezen, de druk op de gezondheids situatie, van bewoners van Overschie), vol kan en MAG houden dat de Snelheid: op A13, 100 km moet
    blijven?
    Wat bezielt dat mens, om hieraan vast te houden????
    Er zijn ministers voor minder afgetreden! TOCH????

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *