de groene snelweg — maart 22, 2013 at 22:34

Aralco suskasten: voorkomt geluidklachten, verbetert het leefcomfort en bespaart energie

by

VARIA COUST EPC-01

== sponsorbericht ==

Voor geluiddempend ventileren introduceert Aralco een nieuwe range suskasten de VariaCoust EPC. Deze serie heeft de beste geluiddempende eigenschappen in de markt. In een capaciteitsrange van 12 t/m 28 dm3/s worden dempingswaarden gehaald tot 50 dB(A). Bovendien zorgt de zelfregelende EPC-klep voor meer comfort en besparing op energiekosten. Wanneer het hard waait knijpt de klep de opening van het rooster, zodat er nooit te veel lucht naar binnen treedt. Met name in de herfst- en winterperiode heeft dit een positieve bijdrage aan het comfort en het bespaart energie. Beiden in het belang van de bewoner. De EPC-klep werkt automatisch, de bewoner hoeft er niets voor te doen.

Voor het verlagen van de exploitatiekosten zijn de suskasten voorzien van de unieke EasyClean constructie. Dit betekent dat de klepconstructie geheel uitneembaar is, zodat het binnenwerk en de klep intensief zijn te reinigen. Dit zorgt voor een betere dus gezondere ventilatie, voorkomt vervuiling en verlengt de levensduur.

De nieuwe serie suskasten VariaCoust EPC zijn leverbaar in vele uitvoeringen en inzetbaar in nieuwbouw en renovatie, ook voor geluiddempend ventileren in schuine daken.

Aralco NVS
www.aralco.nl