Het Nieuwe Rijden, Redactioneel — december 6, 2012 at 12:51

Aan Netcentrisch werken werkt A13.nu graag mee!

by

De huidige informatie-uitwisseling gebeurt grotendeels via telefoon, fax of e-mail, waardoor er gaten en vertraging ontstaan in de informatie. Om dit te verbeteren zijn Steenbruggen en zijn projectteam bezig met het ontwikkelen van een nieuwe manier van werken: netcentrisch werken. Op één centraal, digitaal punt wordt de informatie tegelijkertijd door alle partijen aangevuld en bijgewerkt. Steenbruggen: ‘Ontvangen en zenden tegelijk. Alle partijen, zoals politie, brandweer, ambulances en wegbeheerders, bouwen mee aan het totaalbeeld van het incident.’

(bron)

netcentrisch-werkenDaarin gaat de overheid samenwerken met commerciële en niet-commerciële partners zoals de ANWB. Maar waarom staat A13.nu niet in dat lijstje? Juist wij zijn op communicatiegebied aan het innoveren. Juist wij werden vorig jaar op innovatieve basis financieel ondersteund door Bereik! Juist wij doen mee aan razendsnelle informatievoorziening rondom de snelweg.

Ik ga navraag doen, want A13.nu moet op dat lijstje! Wordt vervolgd…