actueel, ongeval — november 8, 2012 at 07:19

Motorrijder onderuit op A13

by

Update: in tegenstelling tot eerdere berichtgeving van o.a. VID en ANWB is er geen traumaheli geland op de A13. Volgens @Verkeerspolitie_HGL is het MMT per auto naar de plaats van het ongeval gekomen.

Bij een eenzijdig ongeval op de A13 Den Haag richting Rotterdam is dinsdagmorgen ter hoogte van Delft een motorrijder onderuit gegaan.

Twee rijstroken werden afgesloten en het verkeer werd via de op- en afritten geleid. De weg was later enige tijd volledig afgesloten ivm landen van de traumahelikopter. Verkeer werd aangeraden om te rijden via de alternatieve routes A12/A20 of A12/N470/N209. Het slachtoffer is per ambulance onder begeleiding naar het EMC vervoerd.

Behalve de file vanaf het Clauplein achter het ongeval ontstond er een kijkersfile de andere kant op die al bij de A20 / Kleinpolderplein begon. De weg werd om ca 08:05 weer vrijgegeven.


Grotere kaart weergeven

Tweetverslag: