Uncategorized — oktober 3, 2012 at 10:13

Beroep op uw expertise, wat is de beste (sluip)route naar Schipluiden?

by

In onze mailbox vanmorgen de volgende vraag:

rondje-midden-delfland
Sluipverkeer Midden Delfland | foto: A13.nu
Ik heb een vraag. Als ….. bij ….. werk ik in het midden Delfland, dat wil zeggen Schipluiden en omstreken.

Komend vanaf de A15, via Vlaardingen moet ik de weg door Midden Delfland gebruiken om bij de mensen te komen. Met de opgestelde sluis bij Vlaardingen kost mij dat elke keer ruim een extra uur in de auto. U begrijpt misschien dat dit zeer frusterend is. Niet alleen qua tijd maar ook gezien het milieuaspect van al die ronkende auto’s voor de sluis. Deze route is voor mij geen sluiproute maar een must!

Ik hoop dan ook dat u mij een advies/alternatief kunt geven voor een andere route met de auto dan wel met een openbaar vervoer verbinding.

oproep:

Wie weet er een goede alternatieve route, per auto of met openbaar vervoer, van Vlaardingen naar Schipluiden?

→ Antwoord graag via het reactieveld onder deze post, bij voorbaat dank!


Grotere kaart weergeven