actueel, Werkzaamheden — september 28, 2012 at 09:58

Weekendafsluiting A13 richting Rotterdam

by

gesloten

De A13 gaat in de richting Rotterdam van vrijdagavond 28 september 23:00u tot maandagochtend 1 oktober 05:00u vanaf Delft Zuid t/m knooppunt Kleinpolderplein wegens onderhoudswerkzaamheden volledig op slot.

Rijkswaterstaat gaat voegovergangen vervangen, herstelwerkzaamheden aan de betonconstructie uitvoeren en we krijgen gedeeltelijk nieuw asfalt. Volgens Rijkswaterstaat moeten we rekening houden met een extra reistijd van ‘meer dan 30 minuten’.

Vrijdag 28 september 23.00 uur tot maandag 1 oktober 05.00 uur

 • Afsluiting van de A13 tussen Delft-Zuid en knooppunt Kleinpolderplein richting Rotterdam.
 • Afsluiting van de opritten Delft-Zuid (10) en Berkel en Rodenrijs/Rotterdam The Hague Airport (11) vanaf 23.00 uur.

Omleidingsroutes

 • verkeer vanuit Den Haag richting Rotterdam – via de A12 richting Gouda en de A20
 • verkeer vanuit Leiden en Amsterdam richting Rotterdam – via de N11, de A12 richting Gouda en de A20
 • verkeer richting Hoek van Holland – via de A4 richting Delft-Zuid, de N223 en de A20

Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Alternatief vervoer

 • vanAnaarBeter-treinkaartje
  Rijkswaterstaat biedt alternatief vervoer aan in de vorm van het ‘vanAnaarBeter’-treinkaartje. U kunt daarmee op 29 september en 30 september voordelig met de NS reizen tussen Rotterdam en Den Haag in beide richtingen.
  Kosten: € 2,50 per kaartje (retour 2e klas). Te koop bij de kaartautomaten op de NS-stations onder de knop ‘Acties/Evenementen’. Het kaartje is één dag geldig. Vergeet niet uw kaartje te stempelen in een van de gele stempelautomaten.
 • RET 2×1 uur-kaartje
  Het is ook mogelijk om voordelig met RandstadRail te reizen. Rijkswaterstaat biedt u het ‘RET 2×1 uur’-kaartje aan. U kunt daarmee op 29 september en 30 september voordelig reizen. Met dit kaartje kunt u één uur heen en één uur terug reizen. Per weekend kunt u maximaal vier kaartjes aanschaffen. Kosten: € 2,00 per kaartje, te bestellen via Seetickets
  (www.seetickets.nl en www.ret.nl).