actueel — augustus 2, 2012 at 08:15

Zwaargewonde man op A13 na schietpartij

by

Update

De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag op de A13 bij afrit TU Delft / Kruithuisweg een zwaargewonde man in een auto aangetroffen. De man is mogelijk gewond geraakt bij een schietpartij die op het Rijswijkseplein in Den Haag begon. Daarna volgde een achtervolging op de A13 en een aanrijding thv TU Delft. Zowel de A13 richting Rotterdam als het Rijswijkseplein zijn afgesloten geweest voor sporenonderzoek.

De politie heeft zes personen aangehouden, allen uit Rotterdam. Een aantal van hen zat bij het slachtoffer in de auto en een aantal zat in een andere auto die vermoedelijk een aanrijding had met de auto van het slachtoffer.

Het slachtoffer, een 23 jarige rotterdammer, ligt in zeer kritieke toestand in het ziekenhuis.

Zie ook:
Schietpartij en achtervolging op A13 (Regio15)
Zwaargewonde man op A13 na schietpartij (Omroep West)

bedankt! @ Roel