de groene snelweg, fotografie, Redactioneel — juli 31, 2012 at 11:05

We Do It Ourselves: natuurspeeltuin Klein Poldertje

by

Afgelopen weekend hebben snelwegblogger Rick en ondergetekende het veldwerk-werk weer eens opgepakt. Dat resulteerde ondermeer in de ontdekking van de natuurspeeltuin Klein Poldertje dat midden in het fijnstofgebied met de naam Overschie ligt. Een stukje groen ter compensatie van al die te hard rijdende en zich nergens van aantrekkende automobilisten uit de omgeving, want sjonge jonge wat vergeten we die tere kinderlongen toch vaak met zijn allen.

De natuurspeeltuin is gemaakt voor en door buurtbewoners. Een mooi staaltje We Do It Ourselves en echt een speeltuin waar je als kind heerlijk kan ravotten. Groener kunnen wij het niet verzinnen.

*duimpie omhoog doet*


Klein Poldertje

Klein Poldertje

Klein Poldertje