fotografie, Redactioneel — juli 29, 2012 at 21:02

Desolaat @ Kleinpolderplein

by

Je staat op een plek waar het niet de bedoeling is om te vertoeven. Laat staan dat je daar een tent moet gaan opzetten of je warme voeten even op koud water zet. Of lekker met een picknicktafel, wat rosé en wat te bikken het plein in feeststemming brengt.

Desolaat sta je er te wezen met het 360 graden geluid van het verkeer om je heen. Ik heb het voor de thuisblijvers maar een beetje nagebouwd (je hebt er Flash voor nodig):

2 Reacties

  1. gerard stolk

    Heel goed Marco ik heb er van genoten er zit ook een hoop schoonheid in het plein die gebogen lijnen zijn erg sierlijk en desolaat ach misschien is het een eigen wereldje dat zich lekker niks aantrekt van d e rest

  2. Ik krijg een beetje vakantiegevoel van die audio

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *