fotografie, Redactioneel — juli 10, 2012 at 09:54

Het Wilde Westen is terug

by

Het land waar hooguit een ouwe hond zijn magere poot nog wil oplichten om tegen een roestige paal te kunnen piesen. Het land waar in de meeste steden geen enkele vliegende fuck meer te doen is. Waar de spooksteden weer ontstaan. Waar dertien miljoen werklozen op straat samen een coupe beramen. Waar 49 miljoen mensen beneden de armoedegrens leven. Waar van de 50 staten er 46 bijna failliet zijn. Waar ze het asfalt laten verwijderen als bezuinigingsmaatregel. En waar politie-agenten werkeloos in de saloon goedkope whisky zitten weg te tikken.

Chris'

Phillips 66

Voor 37 dollar 50 kun je met 4 mensen in het Clown Hotel overnachten. En in het Palomino in je eentje voor 21 dollar 95. Internet krijg je er gratis cadeau bij want behalve de vliegende fuck is er namelijk geen ene fuck te doen. En je magere hond mag op de bank slapen. Gratis.

Clown Motel

Palomino

Foto’s van: Sko Jo