actueel — juli 1, 2012 at 12:28

Blazen

by

blazen
foto: A13.nu
Kom ik gisteravond laat met een heel gezin vanuit het Oosten des lands de A12 af bij de Binkhorst. Lekker de vaart erin want de kleintjes moeten allang op bed liggen. Snel nog even (veel te hard) langs een stinkende aardgasbus om in volle galop een politiefuik in te rijden. Of ik even naar de kant wil gaan.

Op het ergste voorbereid zet ik mijn auto aan de kant. De agent vraagt mij of ik gedronken heb. Opgelucht dat mijn snelheid niet is geklokt antwoord ik ‘Ja behoorlijk, ik kom van het feestje op de A12 en sla net een Woerden-cola, een dubbele Wiericke en een paar blikjes Knorresteiner achterover.’ Beleefd wordt mij verzocht te blazen. Ik mompel nog iets over een zwakke blaas en geef me gewonnen.

In het schermpje verschijnt een ‘P’ – Oeps denk ik nog – maar in dit geval staat de ‘P’ niet voor Positief maar voor Passeren. Een Prettige avond verder.