A13 van de toekomst, de groene snelweg, uitgelicht, vraag — juni 4, 2012 at 10:40

Dossier de Groene Snelweg

by

Groen rijden is een belangrijk onderwerp waar wij op A13.nu dan ook regelmatig aandacht aan besteden. Toch kan dat naar ons idee nog beter, meer gericht en uitgediept. Daarom doen we bij deze een oproep aan iedereen die A13.nu volgt om ons daarbij te gaan helpen komende tijd.

Komende tijd gaan we een dossier aanleggen met alle aspecten rondom dat wat wij De Groene Snelweg willen gaan noemen. Om zo een compleet en zuiver beeld te schetsen van dit ‘nieuwe rijden’. Dit dossier gaan we stap voor stap opbouwen en publiceren op A13.nu. Het enige dat je hoeft te doen is A13.nu te volgen. En denk vooral met ons mee!

Welke aspecten van het groene rijden verdienen naar jouw idee zeker de aandacht? Maak het lijstje maar af:

  • welke elektrische auto moet ik kopen
  • waar laad ik mijn auto op?
  • de voordelen voor de rijder
  • de voordelen voor het milieu
  • de voordelen voor de fabrikanten

Ook willen we graag in contact komen met bedrijven en organisaties die zich hiermee bezighouden. Of misschien wil jij af en toe voor ons over dit onderwerp iets schrijven? Ook sponsoren en adverteerders op dit vlak zijn van harte welkom.

Reageer of mail ons als dit je aanspreekt!