actueel — maart 9, 2012 at 17:01

Beroemd langs de snelweg met Nokia File Faam

by

File FaamNokia biedt iedereen de kans zijn of haar foto of tekst te tonen op een grote reclamemast langs de A13.

Voor de unieke ‘File Faam’-actie uploaden mensen bijvoorbeeld hun felicitatie, oneliner, foto of oproep naar de Facebook-pagina van Nokia Nederland. Nokia zorgt er vervolgens voor dat deze levensgroot op de eerste interactieve reclamemast van Interbest langs de A13 te zien is. Met deze innovatieve actie is het alledaagse file rijden langs de A13 iets bijzonders.

De mast langs de A13 ter hoogte van Rijswijk is de eerste interactieve reclamemast in Nederland. Hiervoor werkt Nokia samen met Interbest, de eigenaar van de reclamemast, die samen met online bureau These Days de campagne technisch ondersteunt. Bas Prohn, online manager bij Nokia Nederland: “De Nokia Lumia-smartphones zijn het kloppend hart van je digitale leven. Hiermee hou je gemakkelijk je Facebook, Twitter en andere sociale profielen bij. Als onderdeel van onze campagne Amazing Everyday wilden we Nederlanders met File Faam een amazing moment bieden. Het leuke is dat dankzij de camera die gericht staat op de mast iedereen 24×7 op onze Facebook-pagina de uiting op de reclamemast kan zien. Een huwelijksaanzoek is nog niet voorbij gekomen, wel heel veel leuke felicitaties en foto’s van bijzondere momenten in het leven van mensen.”

Over de actie

Ga naar Facebook.com/NokiaNederland en upload een foto of tekst bij File Faam. Na goedkeuring door de moderator toont Nokia Nederland het op de reclamemast aan een groot publiek. Op deze Facebook-pagina is verder via een live webcam de interactieve Interbest-mast te bekijken, zodat ook mensen die niet op de A13 rijden kunnen meegenieten.

(bron)