actueel — maart 6, 2012 at 11:17

Melding verkeersonveilige situaties

by

Hollen!Iedereen kan vanaf nu verkeersonveilige situaties melden bij het Meldpunt Veilig Verkeer. Dit kan gaan om een gevaarlijke route die kinderen moeten fietsen naar school of een plek waarvan mensen het gevoel hebben dat deze niet verkeersveilig is.

Een melding maken?
Kent u een verkeersonveilige situatie? Surf naar www.meldpuntveiligverkeer.nl en doe een melding. Als u zelf wilt bijdragen om de situatie te verbeteren, dan analyseert de meldpuntmedewerker in uw regio de situatie en adviseert u hoe u het probleem het beste kunt aanpakken. Ziet u zelf geen mogelijkheid om mee te helpen? Dan wordt uw melding opgeslagen in de Nationale database subjectieve verkeersonveiligheid en draagt u daarmee bij aan de verkeersveiligheid in algemene zin.

» Lees het hele artikel op verkeerinbeeld.nl