actueel, asfaltschoonheid — februari 20, 2012 at 11:11

Een andere kijk op de snelweg

by

Lunchlezing ‘Poldermotieven: waar een klein land groot in kan zijn’

poldermotieven
Poldermotieven: waar een klein land groot in kan zijn

Hoewel autosnelwegen in de alledaagse beleving niet bijster positief te boek staan, vormen zij het breedst toegankelijke en meest herkenbare onderdeel van ’s Neerlands meest prestigieuze exportproduct: landschapsinrichting.

Fotograaf Bruno van den Elshout (Den Haag, 1979) neemt u tijdens de lunchlezing Poldermotieven mee naar de grensovergang van Hazeldonk en van daaruit op een rondreis die uw kijk op de Nederlandse snelweg voorgoed zal veranderen.

De lunchlezing vindt plaats op donderdag 23 februari om 12:00 uur bij het Planbureau voor de Leefomgeving in Den Haag. Omdat de lezing in een overheidsgebouw plaatsvindt, zult u bij de ingang worden verzocht zich te legitimeren.

Meer informatie over de fotoserie Poldermotieven leest u op poldermotieven.nl. Vijfentwintig Poldermotieven worden t/m 29 februari tentoongesteld bij Naamplaat Bewegwijzering BV in Zwijndrecht. Op vrijdagmiddag 2 maart wordt rondom de expositie een activiteitenprogramma en finissage georganiseerd. Stelt u er prijs op hiervoor een uitnodiging te ontvangen, laat u dit dan weten via info@photologix.nl.