Redactioneel — februari 3, 2012 at 16:17

#lift en LiftDeck voor als je een lift zoekt

by

liftdeckLiftDeck werd op dezelfde avond verzonnen als toen op 19 november 2010 door een grote stroomstoring bij ProRail het volledige treinverkeer rond Utrecht stil kwam te liggen. En omdat er nu door de weersomstandigheden vele mensen liftbehoeftig zijn zien we weer verhoogde activiteit op de LiftDeck website.

LiftDeck werkt heel simpel:
Wie een lift zoekt, gebruikt in zijn of haar tweet de hashtag #lift in combinatie met een ‘van ‘ en de gewenste bestemming. LiftDeck toont vervolgens deze tweets gefilterd op plaatsnaam zodat autobezitters eenvoudig kunnen nagaan wie er in welke plaats liftbehoeftig is.

Na een geslaagde lift tweet je nog even #liftgelukt en klaar is Kees. Of Chantal, Piet of Klaas.