Redactioneel, Twitter — februari 1, 2012 at 18:51

Het ‘Weer & Verkeer praatje’: Kkkkkkoud zeg!

by

weer-verkeer-appEen app van de Telegraaf om te melden dat je van de file f#cking baalt. Of omdat je het – kachol uit, wèf pleitûh – zo kkkkkkoud hebt. En voor de Telegraaf een doel op zich om:

Weer en verkeer zijn zonder twijfel de meest besproken gespreksonderwerpen in het dagelijkse leven. Iedereen heeft er een mening over. Met de app faciliteren we het gesprek en maken we het weer- en verkeergevoel van Nederland inzichtelijk. Daarmee hebben we als redactie een extra middel in handen om te peilen hoe Nederland grote weer- of verkeerscalamiteiten beleeft.

Aldus Jan-Kees Emmer, Adjunct Hoofdredacteur.

Heb ik helaas niet kunnen uitproberen wegens geen-iPhone en geen-Android in bezit. Benieuwd hoeveel mensen het actief gaan gebruiken. De app zal best pittige concurrentie ondervinden van Twitter, de beste wat-ik-nu-aan-het-doen-ben of dit-vind-ik-ervan app allertijden.

Heb jij er ervaring mee? Reageer!