Redactioneel — januari 24, 2012 at 08:13

Verlaging vergoeding reiskosten?

by

Het kabinet overweegt de onbelaste kilometervergoeding van maximaal 19 cent te verlagen als dat een effectief middel blijkt tegen de files in ons land. Staatssecretaris van Financiën Frans Weekers laat samen met de minister van Infrastructuur Melanie Schultz van Haegen uitzoeken wat de mobiliteitseffecten zijn van een vermindering naar twaalf of dertien cent.

(BN De Stem ‘Vergoeding reiskosten flink lager‘)

Een inkoppertje voor Martin Voorzanger van de app Toogethr (zie ook onze kleine mention) om deze te boosten:
https://twitter.com/#!/birdman/status/161703727542185984

Binnenkort doe ik een interview met Martin over zijn ‘online en mobiele ritdeel service’ app Toogethr. Want natuurlijk gaat dat delen/sharen het helemaal worden. Het openbaar vervoer gebruikt die methode al heel lang. Alleen zit je met meer mensen samen in een bus, mensen die niet in je sociale kring zitten. En is de buschauffeur een totale onbekende. En mocht je een klacht hebben dan wordt deze onpersoonlijk afgehandeld door De Organisatie. Innovatie op dit vlak gaat HEUL veel impact hebben, denk ik. En dat ga je allemaal hier lezen op A13.nu