Uncategorized — januari 19, 2012 at 11:50

21 jan 2012: gratis rondleiding bij verkeersbordenfabrikant Naamplaat en expositie Bruno van den Elshout

by
PHOTOLOGIX_poldermotieven-8445
foto: Bruno van den Elshout

Bruno van den Elshout (snelwegfotograaf), blogde al eerder over ‘hoe nummerborden gemaakt worden’ hier op A13.nu. Aanstaande zaterdag 21 januari tussen 10.30u en 14.30u organiseert hij in samenwerking met het Zwijndrechtse bedrijf Naamplaat Bewegwijzering BV een rondleiding door de kantoor- en productieruimtes van Naamplaat. Voor de gelegenheid zijn de ruimtes aangekleed met 25 snelwegportretten alias Poldermotieven van Bruno.

Na afloop van de eerste rondleiding neemt eregast Ed Annink, creatief directeur van Ontwerpwerk, het eerste exemplaar van een speciaal voor deze gelegenheid ontworpen Poldermotieven-verkeersbord in ontvangst.

Kinderen zijn van harte welkom onder begeleiding van een meerderjarige. Toegang is gratis. Aanmelding via www.poldermotieven.nl wordt op prijs gesteld.

datum: zaterdag 21 januari 2012, tussen 10.30u en 14.30u
locatie: Naamplaat Bewegwijzering BV, Wattstraat 15, 3335 LV Zwijndrecht
meer info: www.poldermotieven.nl