actueel — januari 5, 2012 at 07:44

Gevaarlijke rijomstandigheden door harde wind; 5 januari

by

05-01-2012 | Verkeerscentrum Nederland (VCNL) | persbericht

Rijkswaterstaat waarschuwt weggebruikers op donderdag 5 januari voor gevaarlijke rijomstandigheden als gevolg van de harde wind (windstoten tot 120 km/u) en hagel, met name in de kustprovincies. Weggebruikers dienen rekening te houden met gevaarlijke rijomstandigheden en mogelijk verkeershinder als gevolg van de weersomstandigheden.

Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers om de actuele weers- en verkeerssituatie in de gaten te houden via internet, radio, teletekst en navigatiesysteem en borden boven de weg. Weggebruikers die de weg op gaan, krijgen het advies om de rijstijl aan de omstandigheden aan te passen.

Voor meer informatie over het weer: zie www.knmi.nl (bron)