actueel, smartphone — december 19, 2011 at 16:18

App laat garages bieden op reparatie

by

Logo Body Shop Bids(via NUzakelijk) De Amerikaanse app Body Shop Bids maakt gebruik van een interessant gegeven: het laat garages bieden op de reparatie van autoschade, zodat de klant de voordeligste optie kan uitzoeken.

Via de app kunnen consumenten een foto maken van de autoschade en deze opsturen naar het netwerk van aangesloten autoschadeherstelbedrijven. Binnen 24 uur ontvangen zij dan aanbiedingen van garages in de buurt via e-mail.

Body Shop Bids garandeert naar eigen zeggen een eerlijk proces. Eigenaren van auto’s zijn verplicht een voertuigidentificatienummer (VIN) in te voeren en de medewerkers screenen elke foto op volledigheid, voordat deze wordt verstuurd. Hanteert de garage uiteindelijk hogere kosten dan geboden (zonder andere reparaties), dan wordt de garage uit het programma gezet.
» verder lezen op NUzakelijk