column — december 12, 2011 at 21:33

WIFI tussen de rails

by

trein

Gelukkig had ik de podcast van The Kitchen Sisters op mijn Nokia N8 tijdens het treinritje van Den Haag naar Apeldoorn. Ik zat in een dubbeldekkertrein. Eentje zonder WIFI. Hoewel je dat wel op die verbinding normaliter zou verwachten. Bummer! Maar goeds dankzij The Kitchen Sisters leerde ik dat in Timboektoe, Malie, de vrouwen hun scheidingen vieren. Een scheiding als goeie les in de liefde, niet gezien als vallen maar als groeien. Dat terzijde.

Op de terugweg had ik wel WIFI in de trein. Waarmee de trein een onwijs comfortabel vervoersmiddel wordt. Niet alleen zit je in die moderne intercity’s met WIFI heel erg goed (zacht voor de bips, goed stevig in de rug), ook wordt perfect via displays aangegeven welke stops er nog aan zitten te komen en of de route nog op tijd verloopt.

Vanaf Apeldoorn naar Den Haag met WIFI, zonder over te hoeven stappen, daar kan geen auto tegenop!