A13 van de toekomst, actueel, Redactioneel — december 7, 2011 at 11:19

Verbinding tussen A13 en A16 deels door tunnel

by

Nu online: Update op Rijksoverheid.nl

BREKEND: Afgaande op onderstaand bericht in de Volkskrant maakt minister Schultz van Haegen (Infrastructuur) zodadelijk tijdens een persconferentie officieel bekend dat de nieuw te realiseren verbinding A13/A16 deels ondertunneld zal worden.

(Volkskrant) De nieuwe verbinding tussen de A13 en de A16 ten noorden van Rotterdam krijgt een 2 kilometer lange tunnel op maaiveldniveau. De tunnel komt te liggen in het deel van het traject dat door het natuurgebied het Lage Bergse Bos loopt. Dat heeft een woordvoerder van de Stadsregio Rotterdam vandaag bekendgemaakt. » lees het hele artikel op volkskrant.nl

» reacties via twitter toegevoegd