smartphone, Twitter — december 4, 2011 at 11:26

Twitter in de auto The Right Way, hoe?

by

Het hoofd social media van Audi, Andy White / @andywhitedc werd afgelopen week door zijn volgers op de vingers getikt nadat hij een foto tweette terwijl hij in de auto zat. Logisch maar ook een beetje lastig want als hoofd social media wordt er natuurlijk wel van je verwacht dat je veel twittert. Helaas is dat in de auto nog niet veilig te doen.

De smartphone wordt eigenlijk nooit uitgezet. Dat is de gein van dat ding, overal bereikbaar zijn. Maar handsfree bedienen is nog niet echt mogelijk. Toch is een oplossing relatief eenvoudig voorstelbaar.

Zo’n app zou het via je eigen stem mogelijk moeten maken een tweet in te spreken en te plaatsen, een foto te nemen en een paar hashtags (bv #a13, #a13nu, file) te volgen. En zo’n app is er nog niet. #gatindemarkt

Wie gaat ‘m maken?