Redactioneel — november 29, 2011 at 11:08

Deelgemeente Overschie tegen verhoging snelheid op A13

by

Toen ik hoorde dat de snelheid daar bij Overschie verhoogt gaat worden naar 100 kilometer per uur dacht ik: daar moeten we, A13.nu dus, een audio-reportage van maken. Een typisch gevalletje “Great minds think alike” want RTV Rijnmond was ons voor. Luister maar:

http://soundcloud.com/rtvrijnmond/29nov-overschie80

Rijnmond.nl | De deelgemeente Overschie is fel tegenstander van het verhogen van de snelheid op de A13 van 80 naar 100 kilometer per uur. Deelraadsvoorzitter Jan Markerink verwacht dat de Rotterdamse wethouder Jeannette Baljeu snel actie onderneemt tegen het besluit van de minister Melanie Schultz van Haegen.

» Lees het hele artikel op Rijnmond.nl

noot: hoewel dit item op mijn naam staat, het was eigenlijk een co-productie van Noordhuizen en Raaphorst