Redactioneel, smartphone — november 25, 2011 at 20:55

Laat je wekken door de FileWekker app

by

filewekkerFileWekker is ‘de enige app die je automatisch waarschuwt wanneer de file voorbij is’. Een gratis app voor iPhone en Android-toestellen.

Zowel Rick en ik hebben haar (een app is *touchscreen* vrouwelijk) niet kunnen uitproberen want wij ‘draaien’ op Nokiaatjes, maar goeds als het goed is deze app eenvoudig in het gebruik. Zo lees ik op de site filewekker.com dat je een of meer vaste ‘trajecten’ kunt instellen in combinatie met een hoeveelheid vertraging die je acceptabel vindt. Valt alles binnen de marges dan gaat het stoplicht op groen en geeft de FileWekker een signaal. Bij teveel file op jouw route gaat het stoplicht op rood.

Kortom: allemaal ontspitsen en nooit meer in de file staan? Uhm, dat zou wel wat saai worden! šŸ˜€

(Eric Jellema bedankt!)