actueel, Redactioneel — november 24, 2011 at 12:15

Een nieuwjaarsborrel langs de A13?

by

brandstofprijzenVan diverse A13.nu volgers, hier en op Twitter, kwam ons diverse malen het verzoek ter ore om een borrel te organiseren om zo het A13-gevoel en de inwendige mens te versterken. Het komende nieuwe jaar biedt daarvoor prima mogelijkheden.

En het wordt ons helemaal makkelijk gemaakt nu er bij diverse tankstations gewoon weer alcohol te koop is. Okay, het is net zo illegaal als op een parkeerterreintje naast de A13 een gram coke scoren, maar ze doen het wel.

Het burger- en ondernemersverzet begint weer grote vormen aan te nemen. Met de middelvinger opgestoken richting banken, overheid en rechterlijke macht.

Wees niet getreurd, als we het organiseren gepaard gaande met alcoholica dan zullen we òf partybussen inzetten òf het doen bij een etablissement dat op veilige afstand van een NS station gelegen is. En met op de mobiel natuurlijk de A13-tweets voor het ware A13-gevoel. Want als er iets een leermoment voor ons was dit jaar dan was het dat wel: je kunt deel uitmaken van de A13 zonder er te rijden. En wellicht zelfs met bier en borrelnoten.

(originele foto)