actueel — november 17, 2011 at 14:37

Duur telefoongesprek

by

Delft, 17-11-2011 • Politieagenten zagen op woensdag 16 november op de A13 een man mobiel bellen. De bestuurder bleek nog een aantal boetes te moeten betalen waardoor het mobiel bellen wel erg duur werd.

De bestuurder, een 42-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, werd door de agenten op de Staalweg aan de kant gezet. Bij controle bleek dat de bestuurder nog boetes open had staan met een bedrag van 3.292,68 euro. De bestuurder werd aangehouden en zijn auto werd door de politie weggesleept omdat de man de boetes niet direct kon betalen.

Met behulp van vrienden en familie wist hij het openstaande bedrag te betalen, dat met de bekeuring voor mobiel bellen was opgelopen tot bijna 3.500 euro. De man kreeg na de betaling zijn auto terug. (bron)