Het Nieuwe Werken, smartphone — november 12, 2011 at 19:27

Vrije Werkers: app ontwikkelaar Jan Ole Suhr van Mobileways

by

Rick en ik zijn beide Nokia smartphone-gebruikers. En alletwee maken we gebruik van de allerbeste socialmedia-telefoonapp allertijden: Gravity. Veel mensen kijken vies wanneer je het heden ten dage nog over Nokia hebt. Geloof ons maar: Nokia + Gravity is een killer combinatie. En zonder deze app zouden we ons in bochten wringen om de A13nu tweets de wereld in te sturen. Dit hebben we overigens maandenlang gedaan totdat Rick als eerste met Gravity aan de slag ging. Vervolgens kon ik er ook niet meer omheen. De maker ervan heet Jan Ole Suhr en is eigenlijk een echte Vrije Werker die overal zijn werk kan doen. En zo te zien ook groot gebruiker van zijn eigen product(en). Dat wij deze man hoog hebben zitten mag duidelijk zijn!

We hebben het de laatste tijd over Het Nieuwe Werken, nou, daarom dus, ff verplicht kijken: