Het Nieuwe Werken, video — november 8, 2011 at 12:17

Start je dag in het Haka Gebouw, Rotterdam

by

Zelfs als Hagenees ben ik onder de indruk van de creatieve industriële sfeer die in het Haka Gebouw hangt. Gisteren was ik er in verband met de opening van de week Kom uit je kantoor! om aandacht te vragen voor Smart Working Centra, werkplekken voor ‘Het Nieuwe Werken’.

Het historische pand Haka Gebouw is er zo een. Het biedt prima faciliteiten tegen een zeer lage prijs. En is dus voor mensen die ’s ochtends vroeg even hun mail willen checken alvorens de A13 op te gaan een prima filebestrijder. Je kunt de dag tenslotte maar beter rustig beginnen, nietwaar?

Check de video die ik er gisteren maakte. De aftrap werd gegeven door wethouder Jeannette Baljeu. Plus een rondleiding van manager en conceptontwerper Ben ten Hove van het Haka Gebouw.